Alexandra

Alexandra

Vállalkozó, Hosszútávfutó

Victort egy időszakos böjtről szóló előadáson ismertem meg, amit ő maga tartott. Az előadást személyes konzultációk követték. Victor elméje kimeríthetetlen tudással rendelkezik, lelkes, megertő, szívből dolgozik. Bármikor fordulhattam hozzá, bármilyen problémával. Az általa kidolgozott protokollt (funkcionális táplálék-kiegészítés, légzéstechnika, hidegterápia, stb.) mai napig alkalmazom és továbbra is az életem része marad. Egy életre szól. A személyre szóló protokollt nem csak átadta, hanem figyelemmel kísérte a fejlődésem, vagy éppen mérlegelte a nehézségeimet. A mai napig segít, ha szükségem van rá. Őszintén, szívből ajánlom mindenkinek.

István

István

Csoportvezető, BJJ lila öv

Nem ma volt az a beszélgetés, ami során Victor irányba tette a táplálkozásom és úgy általában az egészséggel kapcsolatos nézeteim, de akkora hatással volt rám, hogy a nagy változások és nehéz döntések emlékeként még most is őrzöm az akkor készített jegyzeteimet. Sok dolgot, amit akkor mondott, nem tartottam kivitelezhetőnek. Évtizedes szokásokon, amikre a mezőgazdaság, kereskedelem, iparágak, családi tradíciók épülnek, nem lehet megváltoztatni. Vagy nem teljesen. DE. És ebben Victornak kiemelkedő szerepe volt, nem csak a tudásával, hanem inspiráló személyiségével is. Mindig tud újat mondani, legyen az egy recept, vagy egy biohack módszer. Amióta bementem azon az ajtón, amit ő kinyitott nekem, energiaszintem folyamatosan az egekben, erősebb, tettrekészebb vagyok, a betegségek messze elkerülnek. Túlzás nélkül mondhatom, hogy akkor új időszámítás kezdődött az életemben.

Zita

Zita

Tanácsadó, Coach

A Life Protocol és Victor segítségével sikerült egy olyan életmódprogramot kialakítanom, ami magába foglalja a hormonális egyensúlyomat, a minőségi táplálék kiegészítők szedését és egy olyan komplex táplálkozási rendszert, amit a hétköznapokban is fenn tudok tartani. Victor személyében egy hiteles és felkészült szakembert ismerhettem meg, aki minden segítséget és támogatást megad a céljaimhoz. A program elkezdése óta javult a sportteljesítményem, több az energiám, jobb az emésztésem és mindemellett a táplálkozásom nem kőbevésett szabályokon alapul, hanem a finomhangolás által egyre rugalmasabban vagyok képes kialakítani az egyensúlyt ebben is. Victor az összes kérdésemre személyre szabott, konkrét és részletes választ ad, a rendszeres konzultációk alkalmával pedig van lehetőségem mélyebben megérteni a sport teljesítményem, a ciklusom és a táplálkozásom közötti összefüggéseket is.

Melinda

Melinda

Pénzügyi vezető, Családanya

Kisfiam születését követően, egy évvel később kezdtem azt érezni, hogy valami nincs rendben. A szülés utáni megváltozott lelki állapot és a terhesség, szülés, majd a mai napig tartó szoptatás erősen megviselte a szervezetem. 2020 év elején jelzett a testem, hogy szépen lassan kimerülnek a tartalékaim. Tudni kell, hogy már régóta igyekszem tudatosan élni és egészségesen táplálkozom, de erre a megpróbáltatásra nem készültem fel Én sem, így a testem sem. Elkezdtem keresni a megoldást és ekkor ’jött velem szembe’ Victor és a Life Protocol. Az életem szépen lassan kezdett megváltozni. A közös konzultációk, a rengeteg kérdésre kapott válasz és a mindennapi törődés mondhatom, megváltoztatta az életem, sőt még ma is változtatja és tudom, hogy még sokáig fogja is. Victor része és része lesz a mindennapjaimnak és nagyon szeretem vele a közös munkát, hiszen napról napra jobban érzem magam úgy, hogy az életem körülményei alapvetően nem változtak. Még mindig szoptatom a kisfiamat, kelek hozzá éjszakánként, de ezt semmiképpen nem szerettem volna feladni, hiszen édesanyaként a legjobbat szeretném neki adni, még akkor is, ha ez megpróbáltatásokkal jár. Victor-ral közösen rátértünk a jó útra, napról napra érzem a változás jótékony hatásait úgy, hogy a kisfiam is tökéletesen egészséges, kiegyensúlyozott és ezért mindig hálás leszek Victor-nak. KÖSZÖNÖM!

Panni

Panni

Vállalkozó, Yoga gyakorló

#mystory Napra pontosan nem tudok vissza tekinteni, de van az 15 éve, hogy kutatom mi miért lehet ? Rejtélyes rosszullétek a semmiből, közvetlen ételek utáni rohangálások, rossz közérzet, állandó görcs, önbizalomhiány, vajon hol, mikor, meddig jön rám bármilyen kellemetlenség… Amióta az eszemet tudom nagyon fontos volt számomra a tudatos étkezés/életmód, szerencsémre a családom nem is hagyott választást, mindig is oda figyeltünk magunkra, de sajnos soha nem éreztem eredményét. Nagyjából 10 éve kezdődött egy komolyabb kimenetele, amikor havonta egyszer, mindig esténként, elindult egy rohamos, epés hányás, úgy 5-6 órán át, majd véget ért, mintha elvágták volna, ez már kicsit megijesztett. Először rá lett fogva a stresszre (ami egyébként nem alábecsülendő, de azért ez kicsit összetettebb) majd laktóz terhelésen jártam, nulla eredménnyel, 3 napos bentfekvéssel és egy pozitív papírral, tünetek pedig ugyanúgy maradtak. Ezer meg egy orvosi vizsgálat, azokat is a megszokott és magamnak megengedett vonalon, lehetőleg gyógyszerek nélkül! Semmi nem történt soha. Eltelt ez a nem kevés idő, ami alatt valójában megtörtént a sokat emlegetett “minden rosszhoz hozzá lehet szokni” állapot, de azért természetesen bennem volt az álom, milyen jó lenne ha… 2020 Februárjában Édesanyám csúnya betegsége kapcsán kaptunk egy infót, egy állítólagos szuperhősről ?, Victorunkról, aki e jelzőhöz híven, megmentette életünk, nevetségesen rövid idő alatt ! Én személy szerint egy bolond, megszállott (ha az egészségről van szó) ember típus vagyok, aki szereti az efféle kihívásokat, így rettentő pozitívan, izgatottan álltam bele és ha szívemre teszem a kezem, imádtam még a nagyon nehéz részeket is! Mert voltak, bőven, embert próbáló dolog az efféle életmód váltás, de nem kérdés, hogy megéri. Bárki kérdezi, mindig elmondom számomra mit is takar ez pontosan, elmondom, hogy én egész eddig nem tudtam mit jelent az, ha JÓL VAGYOK! Most nagyon jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben, kicsattanok az energiától és magabiztos vagyok, hiszen tudom, mindent kihozok magamból, a szervezetemből, amit csak lehet. Köszönöm Victornak ezt az érzést, köszönöm, hogy úgy élhetem mindennapjaim, ahogy soha nem gondoltam volna és ez még nem is a vége ! ? Hála-hála-

Erzsébet

Erzsébet

Nyugdíjas

Szeretném megköszönni, hogy a Life Protocol VIP csoportjában lehetek amiben, ahogy Victor mondta, “a legelkötelezettebb életmódváltó” ügyfeleket invitálta meg, akik extra sok figyelmet fordítottak a változásra. Így visszagondolva nagy utat tettem meg és igen nagy örömmel tölt el, hogy Victort megismerhettem aki az utamat végig egyengette. Életmódváltásról tartott előadást, ahol nagyon izgatottá váltam amikor meghallottam, hogy életmódváltással javítani lehet az autóimmun Hashimoto Thyorioriditis-em tünetein. Alig vártam, hogy személyesen is beszélhessek Victorral. Nagy lelkesedéssel ontottam Rá a kérdéseket. Ott, akkor, abban a pillanatban eldöntöttem, hogy én ezt végig fogom csinálni és mindent megteszek a gyógyulásom érdekében. Olyan nagy elánnal fogtam bele a programba, hogy észre sem vettem milyen részletes heti összegző visszajelzéseket írtam.Victor, megnyerő higgadságága, magas szintű szakmai hozzáértése és elhívatottsága nem ismert határokat, akár hétvégén (vasárnap) is felkereshettem az éppen aktuális kérdésemmel – mert nála: “az egészség nem ismer vasárnapot”.?Alig telt el egy hét már, személyesen is fogadott és részletes, személyreszabott autóimmun protocolt állított össze. Nagyon nagy hangsúlyt kaptak a terápiás célu ételek és a hypoallergén étrend szigorú betartása. Soha senkitől nem kaptam ilyen részletekbe menő információt.?Köszönöm! Izgatottan vártam a következő találkozást, ahol már rá tértünk az alap vitaminokra a legszükségesebb kiegészítőkre, hogy magabíztósan nekikezdhessek a jódpótlásnak. Nagy hangsúly kapott a szervezet mikrótápanyag tartalékainak feltöltése mielőtt nekikezdek. Mondanom sem kell, hogy milyen érezhető pozitív hatása volt már a harmadik héttől. Kevesebb alvás is elég volt, reggel kipihenve ébredtem, és tele voltam energiával. Az energiaszintem úgy megnőtt, úgy éreztem többre vagyok képes és nyugdíj mellett elmentem dolgozni ?. A testre szabott autoimmun protocol-nak köszönhetően a pajzsmirigy UH vizsgálat stagnálást mutatott, a továbbiakban évente kell csak kontroll /előtte 6 havonta/, illetve a labor eredményeim is szépen alakultak. Egyre jobban csökkent az Anti TPO és a TSH is rendeződött. Úgy gondolom ezek az eredmények arról árulkodnak, hogy elindultam a gyógyulás irányába. Dr.Joe Dispenza idézetével élve, “Minél többet tudunk meg arról, hogy mit és miért csinálunk, annál jobb eredményeket kell, hogy kapjunk.” Köszönök mindent Victor!

Orsi

Orsi

Családanya

Orsi vagyok, 38 éves, 2 gyermekes édesanya. A gyermekek előtt életemben mindig jutott helye a sportnak de aztán átvette a helyét a fáradtság, a folytonos kifogások és a mozgásszegény ülő munkában gazdag hétköznapok. Victort gyerekkora óta ismerem, így tudtam hogy amit elkezdett a Life Protocollal az abszolút profi. Megingathatatlan bizalommal fordultam felé. 2020 májusában a vírus rányomta a bélyegèt az egészségügyre és én próbáltam az epekő problémámra alternatív megoldást találni. A konzultációt és a részletes állapotfelmérést egy személyre szabott protokoll követte. Megváltozott az étkezésem első körben, majd a ruhatáram. ? Energikusabb lettem, újra elkezdtem mozogni. A legfontosabb amiért nagyon hálás vagyok hogy az egészségem és a vitalitásom tényleg kiváló. Bizonyítja ezt a tökéletes vérképem és a szinte észrevétlen tünetekkel lezajlott covid 19 fertőzés. Tényleg megéri minden nap tenni a protokollban leírtakat mert működik! Köszönöm!

Tímea

Tímea

Vállalkozó, Családanya

10 éve kezdődött, a harmadik gyermekem születése után 2 évvel. Ekkorra a szervezetem a szülés, szoptatás, folyamatos kimerültség hatására “elfáradt”. Először, mintha homokot szórtak volna a szemembe, majd a talpam, kezem, nyakam kezdett fájni, dagadni. Végül az összes izületem begyulladt, megdagadt és teljesen kiszolgáltatott állapotba kerültem. Az immunológián kötöttem ki, ahol a tapogatózás a sötétben teljesen elkeserített. Egy év próbálkozás után a Medrol nevezetű steroid, majd egy hosszú évekig szedett citostatikum elfedte a tüneteimet. 2017-ben megszületett negyedik gyermekünk és forgatókönyv szerint rá 2 évre ismét előjöttek a már sajnos jól ismert tünetek. Eszembe se jutott, hogy elölről kezdjem a protokollt. Az események gyorsan követték egymást, és egyszer csak Victornál találtam magam, aki fenekestül felforgatta az életem. Addigra már alig tudtam menni, a kisfiamat és az otthoni teendőket sem tudtam ellátni. Kaptam egy listát, mit NE, mit IGEN, és egy sor egyéb vitamint. Ezen kívül bevezettük az időzített táplálkozást, a reggeli hideg vizes zuhanyt, a légzőgyakorlatokat és 10!!! nap múlva kezdtem érezni a pozitív hatást. Még hónapokig sántikáltam, nehezen fogtam a kezeimmel, de egy szem gyógyszer nélkül javult az állapotom. Februárban kezdtem a “terápiát”, nyár elejére már teljesen eltűnt a nyoma is mindennek. Nem volt könnyű, most is néha szívesen elcsábulnék, de senkinek nem kívánom azt a fájdalmat és kiszolgáltatottságot, amit átéltem. Ha nem lettem volna ilyen beteg, nem tudtam volna ilyen gyökeresen megváltoztatni az életmódom, de így már tudom, hogy összességében többet nyertem vele, mintha maradt volna minden a régiben. Megtanultam egészségesen élni és bár nehéz volt az a néhány hónap, hosszú távon egyéb betegségektől kímélhetem így meg magam. Hála érte!

Éva

Éva

Cégvezető

Szeretnem megosztani a saját történetem. Fogadjátok szeretettel és kívánom, hogy merítsetek ebből erőt. Hinni, bízni és esélyt adni az maga a csoda. Röviden az én tortenetem: 44 éves vagyok, 9 éve diagnosztizáltak a Hashimoto thyroiditis-om. Az orvosom ezt mondta: “you have to take this medication for rest if your live” Tehat elkezdtem kulsoleg bevinni a levothyroxine-t, (t4) a kezeles hatasara semmi valtozas nem tortent. Ugy dontottem, hogy kezembe veszem az iranyitast es meggyogyitom magam. Azóta sok mindent kiprobaltam, rengeteg dieta, Izabella Wentz könyveit bújtam, termeszetes pajzsmirigy kapszulak (uj Zéland-rol rendeltem) de valahogyan nem láttam a véget és sok hatása nem volt. Életem folyamán felelős beosztásban dolgoztam/dolgozom és nagyon szigorú vagyok onmagamhoz, a kurak nem két napig tartottak. Idén nyár középen az egyik ismerősöm (Vas Szilvia) beszélt először a jód jótékony hatásairól. Ekkor csatlakoztam a Jodprotokol tudományos alapokon Facebook csoporthoz és így tálaltam Victorra és általa ajánlott Life Protocol-ra. Végtelenül hálás vagyok neked Victor, elkötelezetten segítesz nekünk akik megpróbálják felvenni a harcot a betegséggel es az orvosokkal szemben. Az étrendi javaslatok kimagaslóan jók és tarthatóak. Szamomra mindennel fontosabb a gyógyulásom hiszen egészég nélkül az életnek sok értelme nincs. Látva a Life Protocol hatását meg nagyobb erőt és energiát ad nekem. Épp karácsonyi időszak van és igen nem ettem egy falat sütit sem, a töltött káposztát tejföl és kenyér nélkül ettem. Sokkal jobban erzem magam, megszuntek az emesztesi panaszaim es nuncs a teltsegerzet folyton. Mindenki megtudja csinálni, minden hozzáállás kérdése. Még annyit szeretnek mondani, hogy ez nem diéta ez életstílus vagyis Life Protocol. Köszönöm, Hogy a Life Protocol részese lehetek.

Petra

Petra

Vállalkozó

Az én storym olyan mint egy puzzle, amit újra ki kell rakni. 36 éves vagyok és 16 éve élem pajzsmirigy betegként az életem. Először túlműködőként majd egy izotópos radiojód kezelés után alulműködőként kezdtem meg a pályafutásom. Az orvosok nem túl biztató szavaival, “hogy ezzel egy életen át lehet élni”, kezdtem beletörődni a sorsomba, míg az évek múlásával egyszer csak jöttek az újabb kellemetlen tünetek. Ekkor kezdtem endokrinológustól endokrinológusig járni, keresve a legjobbat, de rá kellett jönnöm, hogy a javulás útját és módját nekem kell megtalálnom. Elmentem egy táplálkozási tanácsadóhoz, ahol új megvilágítást nyertem az állapotomról és belekezdtem az életmódváltásba és a sportolásba. Jött is a pozitív változás, de valami még mindig hiányzott a kirakós játékból. Sok évnyi kutatás és olvasás után egy szép nyári napon ajánlás útján találtam rá egy jelentős, központi puzzle darabra, Victorra a jódprotokoll tudományos alapokon nevű Facebook csoportban. Számomra hihetetlennek tűnt, hogy létezik ilyen önzetlen segítő, akinek a tudása orvosokéval vetekszik. Személyre szabott protokollt állított össze nekem, rengeteg tanáccsal, ajánlással látott el (bármilyen kérdéssel is fordulok hozzá), ami a mindennapjaimat teszi szebbé napról-napra. Az Ő segítségével úgy érzem végre kirakjuk a hiányzó darabokat a puzzle-ban és újra teljesen élhetem az életem. Rengeteg pozitív visszacsatolást és egy új énemet kaptam vissza általa. Nincs az a mennyiségű köszönet és hála ami elég lenne részemről, úgyhogy mindenkinek a legnagyobb szívvel csak ajánlani tudom Victor bizalmát! Maradj mindig ilyen! ?

Időpontkérés

4 + 6 =

G-XE2FH7CBDC